На Житомирщині рятувальники ліквідовують наслідки весняних паводків.

На Житомирщині рятувальники ліквідовують наслідки весняних паводків.

16.03.13 15:22 0 872
15 березня у Житомирі через інтенсивне танення снігу, погіршення погодних умов та сильне захаращення водовідвідних систем сталося підтоплення деяких приватних житлових будинків, що розташовані у мікрорайоні Крошня.

Першою за допомогою до рятувальників звернулася літня жінка, яка, прокинувшись вранці, помітила у коридорі своєї оселі та на подвір’ї велику кількість води. Евакуювавши меблі та домашні речі, господарка самотужки намагалася хоч якось зарадити лихові, але всі її спроби виявилися марними, так як рівень води на її подвір’ї піднявся на 30-40 см. Рятувальниками за допомогою спеціальної техніки проводяться аварійні роботи щодо відкачуванню води з її будинку та інших підтоплених домогосподарств.

Бійці служби ДСНС Житомирщини працюють у посиленому режимі на ліквідації підтоплень приватних домогосподарств у семи районах області та в обласному центрі. Загалом на ліквідацію підтоплень задіяно близько 40 осіб особового складу та 13 одиниць техніки. Крім того, відбувається відкачка води на ВАТ «Ємільчинський хлібзавод», де сталося часткове підтоплення двох складів, що знаходяться на території підприємства.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині з ...

КОМЕНТАРІ