На Хмельниччині рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки

16.03.13 09:54 0 892
Мешканці міста, рятуючись від холоду, досить інтенсивно використовують обігріваючі прилади. Тому зараз існує велика загроза виникнення пожеж, а спричиняє їх виникнення в першу чергу безвідповідальність та халатність осіб, які використовують прилади опалення з порушеннями правил пожежної безпеки.

З метою запобігання виникнення пожеж під час опалювального сезону, 14 березня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Нетішин спільно з соціальними працівниками провели профілактичну та роз’яснювальну роботу, спрямовану на посилення пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення та користування електронагрівальними приладами.

Фахівці відповідних служб провели перевірку будинків, де мешкають неблагонадійні багатодітні сім’ї, одинокі пенсіонери та інваліди. Довели основні вимоги до експлуатації пічного опалення та надали рекомендації по усуненню виявлених порушень правил пожежної безпеки.

У ході відпрацювання рятувальники розповсюджували серед жителів тематичні пам’ятки профілактичного характеру з правилами користування опалювальними приладами та печами.

8-ДПРЧ м.Нетішин
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині за ...
Наступна новина: Забезпечити волинян ...

КОМЕНТАРІ