Цьогоріч у Львові пройде  Х Ювілейний  Конгрес Світового конгресу українців

Цьогоріч у Львові пройде Х Ювілейний Конгрес Світового конгресу українців

17.03.13 16:53 0 1160
15 березня голова Львівської облдержадміністрації  Віктор Шемчук провів зустріч з головою Європейського конгресу українців,  заступником президента Світового конгресу українців  Ярославою Хортяні.

Мета зустрічі -  вирішення організаційних питань щодо проведення Х Ювілейного Конгресу Світового конгресу українців, який проходитиме у Львові 20-22 серпня цього року.

Ярослава Хортяні поінформувала Віктора Шемчука про те, що Світовий  конгрес українців – це звітно-виборчий конгрес, який відбувається один раз в п’ять років. На цьогорічному конгресі буде обрано нового президента та комісію конгресу, також заплановано обговорення за «круглими столами», в першу чергу, питання асоційованого членства  України в Євросоюзі  за участю депутатів Європарламенту.

Голова Європейського конгресу українців запросила керівника області  взяти участь у заході, і водночас звернулася з проханням поінформувати громадськість області про цю важливу подію, а також  допомогти в організації роботи Х Ювілейного Конгресу Світового конгресу українців.

Віктор Шемчук висловив подяку за запрошення та  обіцяв надати всю необхідну підтримку для проведення престижного  заходу у Львові на високому організаційному рівні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Під час проведення ...

КОМЕНТАРІ