Віктор Шемчук ознайомився з проблемними питаннями Музею скульптури Іоана Георга Пінзеля у Львові

Віктор Шемчук ознайомився з проблемними питаннями Музею скульптури Іоана Георга Пінзеля у Львові

17.03.13 15:39 0 1033
16 березня, голова обласної державної адміністрації Віктор Шемчук спільно з генеральним директором Львівської національної галереї мистецтв Ларисою Разінковою оглянули  Музей скульптури Іоана Георга Пінзеля з метою вирішення першочергових проблемних питань, пов’язаних із аварійним станом приміщення та даху музею.

Під час візиту музейні працівники ознайомили голову Львівської облдержадміністрації  з історією створення музею та унікальною музейною колекцією творів скульптора Іоана Пінзеля – одного з найталановитіших європейських скульпторів ХVIII століття, та продемонстрували, як після повернення з Лувру (Франція) скульптурні твори Іоана Пінзеля монтуються для експонування в приміщення головного корпусу Львівської національної галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3), де для цього підготовлено відповідну площу та створено належні умови для їх збереження та експонування.

Також Віктор Шемчук ознайомився з роботою Львівської національної галереї мистецтв та відділами, що знаходяться у м. Львові.

Зокрема, оглянув виставкові зали та експозиції «Європейське мистецтво ХІХ-ХХІ ст..» (вул. Стефаника, 3), «Європейське мистецтво ХІУ-ХУІІІ ст.» (Палац Потоцьких).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екстра-ліга. "Ураган" ...
Наступна новина: Ракицький: "Чорноморець" ...

КОМЕНТАРІ