Через негоду  ускладненим залишається  проїзд на автомобільних дорогах Львівської області

Через негоду ускладненим залишається проїзд на автомобільних дорогах Львівської області

17.03.13 13:41 0 1186
16 березня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук провів чергове засідання штабу з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2012/13 року.

Відкриваючи засідання, голова Львівської ОДА зазначив, що ситуація, яка склалася  вчора, показала недостатню  координацію робіт всіх служб, причетних до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації: «Коли виникає  надзвичайна ситуація, ми всі, без виключення, повинні працювати в посиленому режимі. Не може такого бути, щоб одні служби  цілодобово мерзнуть на дорогах, а інші відлежуються», – наголосив керівник області.

Під час засідання директор Департаменту з питань цивільного захисту населення Олексій Титаренко доповів, що внаслідок складних погодних умов з 13 до 15 березня відбулось ускладнення автомобільного сполучення на автошляхах міжнародного та регіонального значення та на автодорогах місцевого значення у 13 районах області – це територія Бродівського, Буського, Городоцького, Жидачівського, Жовківського, Сокальського Золочівського, Перемишлянського, Кам’янка-Бузького Радехівського, Стрийського, Самбірського та Мостиського районів області, а також на вулицях міст Львова та Дрогобича.

Станом на 8 годину 16 березня відновлено проїзд на автодорозі Київ-Чоп у напрямку Львів – кордон із Закарпатською областю, також на ділянках доріг Львів-Броди та Львів-Краковець.

Залишається ускладненим  проїзд на автодорогах Сколе-Славськ, Львів-Радехів- кордон з Волинською областю, Львів-Жовква-Рава-Руська, Жовква-Червоноград-Сокаль, Сокаль-Радехів, Яворів-Рава-Руська, Львів-Мостиська, Львів-Самбір, Старий Самбір-Турка, Стрий-Моршин-Болехів, Львів-Бібрка-Рогатин, Миколаїв-Жидачів-Калуш, Стрий-Журавне, Львів-Тернопіль, Куровичі-Перемишляни.

Також зазначено, що на автодорогах місцевого значення відсутнє автотранспортне сполучення або утруднене сполучення з 773 населеними пунктами області та складною залишається ситуація на вулицях м. Львова, а саме ускладнений рух транспортних засобів на вулицях Тунельна, Єрошенка, Шевченка, пр. Чорновола, Луганська, Зелена (кільце за місто), Княгині Ольги, Б. Хмельницького, Хуторівка. Від 6.30 15.03 через нерозчищені колії припинено рух міського електротранспорту (трамваї маршрутів №1,2,4,5,6,7).

Внаслідок негоди знеструмлено 42 населених пунктів повністю та 15 населених пунктів частково в 12 районах області, а саме: у Бродівському (16/-), Буському (2/1), Жовківському (2/7), Золочівському (1),  Мостиському (2), Перемишлянському (6/1), Пустомитівському (-/1), Сокальському (7/1), Яворівському (1/2), Жидачівському (2/1), Старосамбірському (1/-), Стрийському (2/1) районах.

Аварійні бригади ПАТ ”Львівобленерго” вживають всіх необхідних заходів для відновлення електропостачання, однак внаслідок негоди ускладнений доїзд до підстанцій та місць пошкоджень ліній електропередачі.

На ранок 16 березня залишаються знеструмленими 35 АТС у 10 районах (Бродівському – 9, Буському – 1, Жовківському – 2, Радехівському – 5, Сокальському – 5 Стриському – 1, Миколаївському – 1, Золочівському – 1, Перемишлянському – 9, Самбірський – 1). Для забезпечення електрозв’язку    з населеними пунктами аварійними бригадами ПАТ ”Укртелеком” на знеструмлених АТС використовуються автономні джерела живлення. Всього без електрозв’язку залишаються 47 населених пунктів

За підсумками роботи  штабу визначено конкретні завдання райдержадміністраціям, міськвиконкомам міст обласного значення, причетним обласним спеціалізованим службам цивільного захисту щодо забезпечення сталої роботи інфраструктури області в складних погодних умовах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині просимо ...

КОМЕНТАРІ