На Львівщині правоохоронці допомагали водіям, які потрапили до снігових пасток

На Львівщині правоохоронці допомагали водіям, які потрапили до снігових пасток

17.03.13 08:57 0 1053
Львівщина поступово оговтується від наслідків стихії. Рух на більшості доріг області вже відновлено. Однак, підрозділи ДАІ продовжують працювати у посиленому режимі, аби не допустити ускладнень на автошляхах.

Водії, які опинились у самому епіцентрі негоди, тепер із вдячністю згадують тих, хто допомагав їм у скруті.

Далекобійник із Польщі Матеуш розповідає - повертався з Києва додому, та через хуртовину довелось зупинитися в дорозі. Вантажівка загрузла у заметах, тож самотужки виїхати просто не зміг. Допомогли небайдужі люди та працівники ДАІ, які опинилися поруч у потрібну мить.

У львів’янина Ігоря – інша історія. Чоловік поспішав з дружиною додому, та потрапив у снігову пастку. Спершу сам намагався виштовхати машину. Однак, не вдалося. Каже, вже й руки опустилися, адже почало темніти, а сніг ніяк не вщухав. Та дорогою саме прямував екіпаж дорожньо-патрульної служби ДАІ.

«Зупинились, допомогли виїхати. Якби не вони, то, певно, надовго застряг би у снігу. А так – швидко вибралися та поїхали додому», - розповідає чоловік.

А от правоохоронці попрямували далі – до найбільш проблемних ділянок доріг. Цієї ночі їм довелось рятувати зі снігових пасток ще не одного водія та допомагати тим, хто потрапив у скрутне становище. Адже, незважаючи на попередження, більшість людей виявилися неготовими до стихії.

Зараз на Львівщині тривають заходи із ліквідації наслідків негоди, тож у всіх районах області екіпажі ДАІ й надалі працюють у посиленому режимі.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: На Волині відбулось ...
Наступна новина: Львівщина: «Рух трьох ...

КОМЕНТАРІ