На Рівненщині співробітники міліції допомагають водіям, яких негода застала у дорозі

На Рівненщині співробітники міліції допомагають водіям, яких негода застала у дорозі

17.03.13 18:29 0 1321
Негода, що днями паралізувала чи не всю Україну торкнулася і Рівненщини. Незважаючи на те, що водіїв та інших учасників руху неодноразово повідомляли про ймовірне ускладнення погодних умов, чимало з них виявилися непідготовленими до повернення зими.

Працівники органів внутрішніх справ Рівненської області працюють у посиленому режимі. З вечора до пізньої ночі стан доріг особисто контролював начальник міліції Рівненщини Василь Лазутко. Біля кожної проблемної зупинки автотранспорту начальник УМВС зупинявся та відразу давав вказівки інспекторам ДАІ аби ті відразу допомагали у складній ситуації.

Це звісно дає свої результати. Так, поблизу села Варковичі Дубенського району правоохоронці в ніч з 15 на 16 березня витягли зі снігового замету рейсовий автобус, що рухався з Тернополя до Рівного. З Допоки тривали рятувальні роботи, міліціонери вжили усіх можливих заходів аби доставити пасажирів до їх помешкань якнайшвидше. Десять подорожуючих співробітники ВДАІ УМВС, почастувавши гарячим чаєм, доправили власним та попутнім транспортом до місця призначення.

Пасажир автобусу Олексій стверджує, що й сподіватися не міг на таку швидку допомогу міліціонерів у безвиході. За це чоловік щиро подякував правоохоронцям.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: Відновлено рух на ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ