Івано-Франківська область: за минулу добу рятувальники надали допомогу 738 особам, котрі потрапили в снігові замети

Івано-Франківська область: за минулу добу рятувальники надали допомогу 738 особам, котрі потрапили в снігові замети

17.03.13 08:25 0 1072
15 березня рятувальники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області здійснили 66 виїздів, надали допомогу 738 громадянам, котрі потрапили в скрутну ситуацію у зв’язку із складними погодними умовами.

За допомогою інженерної техніки та спеціальних пожежних автомобілів підвищеної прохідності із снігових заметів працівники служби з надзвичайних ситуацій вивільнили 476 одиниць транспортних засобів.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучались 235 рятувальників та 71 одиниця спеціальної техніки.

Додатково для надання допомоги залучено 4 спеціальні автомобілі підвищеної прохідності аварійно-рятувального загону для надання допомоги водіям транспортних засобів на Вишківському та Яблуницькому гірських перевалах, місті Болехів та найбільш складних ділянках автомобільних доріг на території Тлумацького та Городенківського районів. В пунктах обігріву надано допомогу 25 особам, в т.ч. в пересувних пунктах обігріву УДСНС області 19 особам.

Рятувальники області продовжують нести службу в режимі підвищеної готовності для оперативного надання допомоги людям у випадку необхідності та погіршення погодних умов.

Управління ДСНС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Львівська область: ...

КОМЕНТАРІ