Чернігівська область: ліквідовано льодяні затори у с. Киїнка

Чернігівська область: ліквідовано льодяні затори у с. Киїнка

17.03.13 10:00 0 878
15 березня о 14:45 до оперативно-диспетчерської служби Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що внаслідок інтенсивного танення снігу та сильного захаращення водовідвідних каналів у с. Киїнка Чернігівського району сталося підтоплення деяких приватних садиб та помешкань громадян.

За викликом до місця події прибуло відділення аварійно-рятувальної частини спецпризначення УДСНС в області. Після обстеження місцевості було встановлення, що в населеному пункті виникло два льодових затори які не давали можливості нормальному пропуску води до місцевої річки Білоус. За допомогою механізованого та шанцевого інструменту затори були ліквідовані.

Зазначимо, що протягом доби рятувальниками за допомогою спеціальної техніки проводили аварійні роботи з відкачування води у трьох районах області та обласному центрі на полігоні твердих побутових відходів Чернігівської міської ради ПП "ГранПласт", де склалася загроза виходу забрудненої води за межі обвідних каналів.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ