Ірина Фаріон: "Ми виходимо на рівень гармонії між непокірним і незнищенним тілом-народом та його системним проводом"

Ірина Фаріон: "Ми виходимо на рівень гармонії між непокірним і незнищенним тілом-народом та його системним проводом"

17.03.13 16:34 0 1065
"Методи парламентської боротьби – на стадії вичерпання. На стадії розвитку і здобування – повстанчі методи усередині і ззовні кожного з нас. Ми не перестанемо ні бандеритись, ні петлюритись. Ми запалимо країну вогнем протистояння злу і беззаконню, хоч що чекатиме нас". Про це 16 березня 2013 року заявила член Політради Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Ірина Фаріон під час виступу у Львові на 10-тисячному вічі "Вставай, Україно!"

Віче розпочалося з молитви, яку прочитав капелан Львівського Крайового Братства вояків УПА отець Михайло Нискогуз. Разом із лідерами опозиції Олегом Тягнибоком та Арсенієм Яценюком на вічі присутні народні депутати-свободівці Олег Гелевей, Ірина Фаріон, Анатолій Вітів, Ірина Сех, Юрій Михальчишин, Андрій Тягнибок, Олег Панькевич, Ігор Янків, Андрій Міщенко.

Ірина Фаріон під час виступу висловила впевненість, що українське суспільство виходить на рівень гармонії між непокірним і незнищенним тілом-народом та його системним проводом.

"Писав Стус: "Ярій, душе. Ярій, а не ридай. / У білій стужі сонце України. / А ти шукай червону тінь калини / на чорних водах – тінь її шукай…".

Яріти – означає "випромінювати яскраве світло чи виділятися білизною" або те саме, що яритися "виявляти зло, лють". Саме з цією метою ми зібралися, аби засвідчити наше прагнення жити у національній державі без кримінальної орди – Партії регіонів і православно-капіталістичного комунізму московського розливу. Звідси наше білосніжне світіння-горіння любови до нашої країни і палюча ненависть та зневага до виродків та окупантів при владі.

Ніщо не здатне зупинити незгасного прагнення українців захистити та утвердити свою людську та національну гідність. Орда панічно боїться наших масових виходів на вулицю, а також тих, хто стає новими провідниками нації. У ХVII ст. київський воєвода Адам Кисіль, спостерігаючи за виром безперевного козацького повстання, констатував, що козацький рух нагадує "бестію без голови", бо це був відважний, як бестія, геній нації, проте з її хаотичним мозком – проводом… Сподіваюся, тепер ми виходимо на рівень гармонії між непокірним і незнищенним тілом-народом та його системним проводом. Ми уповноважені, підсилені і натхненні лише Вами. Методи парламентської боротьби – на стадії вичерпання. На стадії розвитку і здобування – повстанчі методи усередині і ззовні кожного з нас. Ми не перестанемо ні бандеритись, ні петлюритись. Ми запалимо країну вогнем протистояння злу і беззаконню, хоч що чекатиме нас…

Нація здобуває духовні і матеріальні блага зазвичай не завдяки, а всупереч обставинам. Перетворімо зараз це "всупереч" у найкреативнішу категорію нашого національного державотворення.

"Умирав уражений проліском сніг", так само умертвиться нашими безперевними зусиллями ця кримінальна українофобська орда – Партія регіонів та комуністи", – зазначила Ірина Фаріон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нестеренко та Ребрик ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині вісті ...

КОМЕНТАРІ