Львівщина: для розчистки  доріг області від снігових заметів  залучено  2559 осіб та 847 одиниць техніки

Львівщина: для розчистки доріг області від снігових заметів залучено 2559 осіб та 847 одиниць техніки

17.03.13 17:35 0 1080
16 березня, о 18:00 годині голова Львівської ОДА Віктор Шемчук провів чергове засідання штабу з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2012/13, на якому підсумували результати шньої роботи служб, причетних до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Під час засідання зазначено, що  роботи з розчистки автодоріг та відновлення електропостачання населених пунктів 16 березня були організовані на всіх адміністративних територіях області.

Основні зусилля були зосереджені на розширенні проїжджої частини автомобільних доріг міжнародного і регіонального значення та забезпеченні руху за двома напрямками, а також розчистці проблемних ділянок автодоріг регіонального значення де внаслідок утворення переметів рух було зупинено або виникали затримки руху на напрямках:

- Броди – Тернопіль (до с. Яснище) у Бродівському районі (на даний час проїзд забезпечено);

- Львів – Радехів – Стоянів на ділянці від с. Вузлове до с. Стоянів Радехівського району (на даний час проїзд забезпечено);

- Жовква – Червоноград – Сокаль – Нововолинськ в районі м. Великі Мости, селах Острів, Борятин, Хоробрів (продовжуються роботи на ділянці Острів-Хоробрів);

- Сокаль – Радехів в селах Горбків, Тартаків, Княже Радехівського району (на даний час проїзд забезпечено);

- Львів – Тернопіль, до кордону області (на даний час проїзд забезпечено);

- Львів – Самбір (на даний час проїзд забезпечено).

Для  проведення робіт з розчистки доріг загального користування та вулиць населених пунктів 16 березня залучено 2559 осіб та 847 одиниць техніки.

За звітами голів районних державних адміністрацій станом на 18:00 годину залишається невідновленим проїзд на автодорогах регіонального значення на ділянках: Червоноград – Нововолинськ на ділянці Острів-Хоробрів; невідновленим проїзд дорогами місцевого значення до 210 населених пунктів області (у районах Бродівському-45, Городоцькому-6, Жидачівському-24, Жовківському-7, Золочівському-43, Миколаївському-6, Мостиському-13, Радехівському-18, Сокальському-41, Турківському-5, Яворівському-2), також затруднений проїзд дорогами місцевого значення до 97 населених пунктів області.

Протягом дня відновлено електропостачання 48 населених пунктів, у тому числі 13 медичних установ (1 лікарня і 12 ФАП) та 14 навчальних закладів. Всього без електрозв’язку залишаються 20 населених пунктів в Радехівському, Бродівському та Перемишлянському районах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: «У Львові за останні два ...

КОМЕНТАРІ