Ірина Сех: "Попередня стихія нічого не навчила владу"

Ірина Сех: "Попередня стихія нічого не навчила владу"

17.03.13 12:37 0 1458
"Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук провалив випробування стихією, а його підлеглих нічого не навчила груднева негода, коли жінки народжували в машині, а "швидкі" не могли доїхати до хворих". Про це заявила народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, коментуючи ситуацію з ліквідацією наслідків снігопадів на Львівщині.

"У ці години на трасі Київ-Чоп утворився 30-ти кілометровий затор, люди не знають, звідки чекати на допомогу, – зазначає Ірина Сех. – А тим часом посадовці, відповідальні за ліквідацію наслідків стихійного лиха, займаються окозамилюванням. У Ясенові еменесники вчора встановили намет, в якому мали би надавати прихисток і допомогу тим, хто застряг в заметах. Але самі рятувальники не мали ні чаю, ні хліба, навіть дров, щоб розпалити вогонь. Люди замерзають в заторах. Нас знову залишили напризволяще".

За словами Ірини Сех, тільки пізно ввечері до розчищення траси залучають військових, але вже запізно – лопатами не впоратися з кількаметровим шаром снігу. "Боюся, щоб у когось не почалися пологи, як це сталося під час стихії в грудні, бо до більшості сіл Бродівського району нема можливості доїхати. Попередні помилки нічого не навчили владу. Якщо б під час снігового колапсу, що стався у грудні, винних позбавили посад, то ця ситуація не повторилася б. Ще вчора було оголошено штормове попередження, але влада знову виявилася безпорадною перед стихією. І хоч Шемчук розповідає, що ситуація є контрольованою і перебуває на його особистому контролі, люди бачать, що ніхто нічого не контролює", – заявила Ірина Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Львівщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ