Волинська область: 15 березня рятувальники надали допомогу 1180 громадянам, котрі потрапили в снігові замети

Волинська область: 15 березня рятувальники надали допомогу 1180 громадянам, котрі потрапили в снігові замети

17.03.13 17:54 0 1024
15 березня рятувальники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області надали допомогу 1180 громадянам, котрі потрапили в скрутну ситуацію у зв’язку із складними погодними умовами.

За допомоги інженерної техніки та спеціальних пожежних автомобілів підвищеної прохідності із снігових заметів бійці пожежно-рятувальної служби області визволили понад 550 транспортних засобів, серед яких: 22 карети «швидкої допомоги» із 5-ма породіллями та 5-ма важкохворими (серед них 1-а дитина), 34 рейсових автобуси, понад 100 мікроавтобусів, 80 вантажівок, 2 трактори, що розчищали дороги та 8 тролейбусів (в м. Луцьку).

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучались понад 230 рятувальників та 64 одиниці спеціальної техніки.

Важка інженерна техніка аварійно-рятувального загону була задіяна також на розщиненні від снігових заметів автошляхів загальнодержавного і обласного значення в Горохівському, Луцькому, Ківерцівському районах. Для рочищення автотраси "Володимир-Волинський - Нововолинськ" залучалась 1-на одиниця інженерної техніки Володимир-Волинської військової частини.

Рятувальники області продовжують нести службу в режимі підвищеної готовності для оперативного надання допомоги людям у випадку необхідності та погіршення погодних умов.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «У Львові за останні два ...
Наступна новина: Малік Скотт: "Я готовий ...

КОМЕНТАРІ