Луческу: Була гра не за три очки, а за імідж і амбіції

Луческу: Була гра не за три очки, а за імідж і амбіції

17.03.13 10:42 0 1063
Донецький "Шахтар" у важливій для себе грі з "Чорноморцем" показав, що вміє вчитися на помилках і концентруватися на грі, навіть коли все у першості вирішено. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це сказав після гри у коментарі головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Вийшла дуже цікава видовищна гра. Одесити після низки хороших ігор: дев'ять матчів без поразок багато що означають. А ми хотіли вийти на поле і продемонструвати, що "Шахтар" - найкраща команда в чемпіонаті України", - сказав він.

"Це була гра не за три очки, а за імідж і амбіції. Дуже важливо було вийти на своє поле після гри з Дортмундом і показати видовищну і хорошу гру. Я думаю, що це вийшло", - наголосив він.

Луческу задоволений гравцями, бо всі вони були думками на полі з першої до останньої хвилини, допускаючи дуже мало невимушених дурних помилок.

"Я не ставлю експериментів. Всі планується й програмується. Ми заздалегідь думали, що в другій частині чемпіонату будемо більше довіряти молодим, щоб знати, в якому вони стані. Якщо ми не визначимо, якого вони рівня, то потім, якщо потрібно буде когось вводити в склад, вони можуть бути не готові до цього. Тому це не експеримент, а філософія побудови команди", - зазначив він.

"Але скільки б досвіду ми не придбали за останні роки, на жаль, в Дортмунді і цього не вистачило. У них був ігровий ритм високого чемпіонату Німеччини, а у нас - ритм контрольних поєдинків. Різниця все ж велика", - цитує румуна terrikon.com.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Гравців "Тоттенхема" в ...

КОМЕНТАРІ