Львівщина: «Найважливіше на даному етапі роботи – формування спортивної стратегії», – Віталій Загайний

Львівщина: «Найважливіше на даному етапі роботи – формування спортивної стратегії», – Віталій Загайний

17.03.13 13:29 0 1216
Цього тижня відбулося засідання робочої групи Громадської ради з питань розвитку фізичної культури та спорту. Як зазначає член Ради, голова Федерації дзюдо Львівщини Віталій Загайний, під час зустрічі, зокрема, обговорили питання розподілу бюджетних коштів у галузі фізичної культури і спорту.

— Створення громадської ради було позитивним моментом для розвитку спорту у Львові. Очевидно, що в місті існує багато різних суб’єктів, які працюють у спортивній сфері. Хтось із них готує олімпійців, хтось працює із населенням. Але говорити про те, що у Львові адекватно представлений спортивний осередок, наразі важко. Громадська спортивна рада – це саме та організація, що може з цим навести лад. — Я сподіваюся, що через участь у Раді членів виконавчого комітету і депутатського корпусу Львівської міської ради, громадську думку буде почуто. І хоч коштів не є багато, ми проведемо справедливий та ефективний їх розподіл на заходи спортивного спрямування. — Найважливіше на даному етапі роботи – формування стратегії, і члени Громадської ради братимуть активну участь у її розробці. Адже наразі стратегії, як такої, немає і тому безумовно це потрібно розвивати. Спортивна стратегія повинна бути як план і відповідно до цього плану ми будемо, зокрема, розділяти кошти на різні спортивні галузі. — Також цього тижня відбулась зустріч робочої групи. В межах цієї зустрічі ми, власне, й намагалися зрозуміти як правильно розділити кошти. Робоча група працювала більше 2 годин. Насправді, це дуже тяжко. Адже примирити різні спортивні галузі, яких є надзвичайно багато та адекватно розділити між ними кошти – це завдання не з легких. Проте я вважаю, що ми із цим успішно впорались. — Віталій Загайний, голова Федерації дзюдо Львівщини

Нагадаємо, що членами Громадської ради з питань розвитку фізичної культури та спорту у Львові є керівники спортивних федерацій, організацій та клубів, а також представники виконавчої влади, депутатського корпусу та ЗМІ. Довідка

Віталій Загайний – керівник Центру досліджень місцевого самоврядування, представник Громадянської Асамблеї Львівщини. Народився в 1971 році в місті Луцьку. Освіта вища.

Професійну діяльність розпочав з 1994 року, головував у громадських організаціях, очолював комунальне підприємство, працював на державній службі в установах  Києва та Львова. З 2010 року – заступник Голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України.

Депутат Львівської міської ради четвертого скликання. Президент Львівської обласної федерації дзюдо.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ