Представники Буковини та Молдови узгодили план  протидії податковим злочинам

Представники Буковини та Молдови узгодили план протидії податковим злочинам

18.03.13 11:06 0 1031
Двостороння зустріч між представниками Бричанського і Окницького районних комісаріатів поліції Республіки Молдова та Управління податкової міліції ДПС у Чернівецькій області відбулася нещодавно в смт. Кельменці, що на Буковині.

Представники силових структур двох держав досягли домовленостей у пріоритетних питаннях співпраці та протидії міжнародній трансграничній злочинності, оскільки така злочинна діяльність несе серйозну загрозу економічній безпеці держави.

Нашу область представляли перший заступник голови – начальник управління податкової міліції полковник податкової міліції Іван Швед і начальник штабу УПМ полковник податкової міліції - Ігор Кермач, а з Молдавської сторони були присутні комісар Окницького районного комісаріату поліції - Василь Фокша та комісар Бричанського районного комісаріату поліції - Валерій Москалу.

Дана зустріч проведена на виконання рішень XIV засідання Координаційної ради керівників органів податкових (фінансових) розслідувань держав-учасниць СНД (КРОПР), що відбулося у вересні минулого року в Одесі і на якому Головою Координаційної ради обрано начальника податкової міліції ДПС України - Андрій Володимировича Головача.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині з 4 ...
Наступна новина: На Рівненщині дубенські ...

КОМЕНТАРІ