Більше двох тисяч волинян вже прозвітувалися про доходи

Більше двох тисяч волинян вже прозвітувалися про доходи

18.03.13 14:08 0 975
Податкові інспекції Волині уже відвідали 2089 декларантів. Це на 406 громадян більше, як торік, – повідомили у відділ оподаткування фізичних осіб ДПС у Волинській області.

«Щороку кількість волинян, які добровільно декларуючи доходи, роблять свій індивідуальний внесок у добробут держави – зростає. Це свідчить про досить високий рівень взаємної довіри між платниками податків і державою», – вважає перший заступник голови ДПС у Волинській області Андрій Тимейчук.

Посадовець додав, що декларування доходів – загальна європейська традиція.

«А щоб європейська практика декларування доходів стала модним трендом для українців, податкова створює максимально комфортні умови для тих, хто зобов’язаний згідно чинного законодавства прозвітуватися про майновий стан та доходи, або ж вирішив скористатися правом на податкову знижку», – підкреслив Андрій Тимейчук.

Як приклад, посадовець навів переваги обслуговування у податковій зі створенням дев’яти Центрів обслуговування для платників податків на Волині та можливість подання декларації про доходи, отримані у 2012 році, за посередництвом сучасних інформаційних технологій.

В ДПС Волині звертають увагу: щоб своєчасно прозвітуватися перед податковою про доходи за минулий рік, достатньо мати доступ до мережі Інтернет та отримати ключі електронного цифрового підпису.

Ключі електронного підпису швидко та безкоштовно можна отримати за адресою м.Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у м. Ковель, вул. Степана Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, каб.206.

Максимум інформації про всі найважливіші моменти цьогорічної деклараційної кампанії – у тематичному банері «Декларування громадянами майнового стану і доходів» на суб-сайті ДПС у Волинській області та на єдиному веб-порталі ДПСУкраїни.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатті вже 141 ...
Наступна новина: Новацію по РРО впровадили ...

КОМЕНТАРІ