Іноземним інвесторам волинські податківці радять протестувати бізнес на ризики

Іноземним інвесторам волинські податківці радять протестувати бізнес на ризики

18.03.13 09:54 0 883
Максимум необхідної інформації щодо умов господарювання у нашій країні керівники бізнес-проектів можуть отримати, скориставшись спеціальним сервісом податкової „аналіз моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями”, – поінформувала представників підприємницької спільноти на зустрічі заступник голови ДПС у Волинській області Інна Степанюк.

«Запровадження цього сервісу викликане потребою прогнозувати потенційні ризики бажаючих розпочати бізнес в Україні. Отож, іноземні інвестори, які лише планують власну справу в нашій країні, або ж активно працюють в українських реаліях, можуть надіслати письмове звернення з проханням проаналізувати здійснені та заплановані господарські операції на предмет їх відповідності національному законодавству», – розповіла Інна Степанюк.

Посадовець додала, що на письмове звернення платника податків фахівці податкової здійснять правову оцінку інвестиційних проектів і повідомлять про потенційні податкові ризики.

«Найважливіша інформація для чесного бізнесмена про те, з якими діловими партнерами, що задіяні у сумнівних операціях та схемах мінімізації, не варто мати справу та як не стати жертвою корупційних проявів стане справжнім путівником для іноземних інвесторів», – запевнила Інна Степанюк.

У податковій службі прогнозують, що новий сервіс „аналіз моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями” забезпечить неупереджене і справедливе застосування норм діючого законодавства. Як результат – рівні конкурентні умови сприятимуть суттєвому покращенню інвестиційного клімату в Україні.

Докладно з інформацією про сервіс „аналіз моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями” можна ознайомитися на єдиному веб-порталі ДПС України.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: завдяки ...

КОМЕНТАРІ