Підприємницьку діяльність за торговими патентами здійснюватиме майже 2,5 тисячі волинян

Підприємницьку діяльність за торговими патентами здійснюватиме майже 2,5 тисячі волинян

18.03.13 13:00 0 926
Для здійснення окремих видів підприємницької діяльності у 2013 році 2408 підприємців Волині придбали 4208 торгових патентів, – повідомили в управління оподаткування юридичних осіб ДПС у Волинській області.

Для торгівлі у пунктах продажу товарів придбано 4121 торговий патент. Із цієї кількості документів 162 патенти дають право на торгівлю нафтопродуктами і скрапленим газом.

Для надання платних побутових послуг волинські підприємці придбали 53 торгові патенти. У сфері розваг на Волині діятиме 34 торгових патенти.

У ДПС у Волинській області звертають увагу власників патентів на необхідність своєчасно вносити плату за торговий патент - до першого звітного місяця (кварталу). За прострочення термінів сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності податкова має право застосовувати штрафні санкції згідно з п.125.1 ст.125 Податкового кодексу України.

Довідково: у минулому році на Волині надходження збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності склали 10,4 мільйона гривень.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ремонтні ...
Наступна новина: Понад 260 млн. грн. ...

КОМЕНТАРІ