Волинські податківці надали майже 2 тисячі усних консультацій

Волинські податківці надали майже 2 тисячі усних консультацій

18.03.13 08:02 0 850
Протягом двох місяців 2013 року волинські податківці надали 765 усних консультацій безпосередньо під час спілкування з платниками податків та 1119 консультацій в телефонному режимі.

Аналітика свідчить, що найчастіше волиняни зверталися до податківців з проханням роз’яснити особливості нарахування і сплати податку на доходи фізичних осіб та місцевих податків і зборів. У звітному періоді надано 1263 консультації саме з цих питань.

За роз’ясненнями стосовно застосування норм податкового законодавства і з питань заповнення податкової звітності волиняни мають можливість зверталися як у консультаційні пункти, які працюють при Центрах з обслуговування платників податків, так і до фахівців податкової служби.

Нагадаємо, що у минулому році для забезпечення комфортного обслуговування платників податків на Волині відкрито 9 центрів обслуговування платників податків, найбільший – при Луцькій ОДПІ. Постійними клієнтами цих центрів є майже 18 тисяч юридичних осіб та 57,5 підприємців – фізичних осіб, які зареєстровані в області.

У сервісних центрах платники податків Волині також можуть отримати безкоштовне програмне забезпечення, сертифіковані ключі електронного цифрового підпису, а при потребі скористатися мережею Інтернет.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ