На Закарпатті про право на податкову знижку слухали майбутні юристи

На Закарпатті про право на податкову знижку слухали майбутні юристи

18.03.13 08:03 0 907
Лекцію для студентів Закарпатського державного університету провели голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук та начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

Такі зустрічі вже стали традиційними для студентів цього університету.

Повернути частину сплаченого протягом року податку на доходи із заробітної плати можуть ті студенти, які навчаються на платній основі. Скористатися правом на податкову знижку може сам студент, якщо він працює й отримує зарплату, або один з його батьків.

Для цього необхідно подати декларацію про доходи до податкової інспекції за місцем проживання. Таку декларацію за 2012 рік можна подати до кінця 2013 року.

Майбутні юристи дізналися про види витрат, які можна включати до складу податкової знижки, як їх розрахувати, а також про перелік документів, які необхідно надати органу ДПС до заповненої декларації про майновий стан і доходи.

Наприкінці лекції студенти цікавилися питаннями оподаткування певних видів доходів, запровадженим податком на нерухоме майно й отримали відповіді на всі запитання, що в них виникли під час лекції.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині пільги в ...
Наступна новина: "ПСЖ" не збирається ...

КОМЕНТАРІ