Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 6 пожеж, 1 людина загинула

Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 6 пожеж, 1 людина загинула

18.03.13 09:38 0 992
15 березня о 07.51 год. виникла пожежа в одному із житлових будинків в с.Пнів Надвірнянського району. В результаті пожежі вогнем знищено телевізор. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 березня о 13.41 год. з невідомої поки що причини сталася пожежа прибудови до господарської будівлі на одному із приватних обійсть в с.Драгасимів Снятинського району. Вогнем було частково пошкоджено перекриття та крівлю прибудови на площі 50 м2. Того ж дня мала місце ще одна пожежа на території Снятинського району. О 14:22 год. в с.Ілінці виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було частково пошкоджено стіну будинку на площі 8 м2 та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

15 березня о 18.51 год. в с.Перекоси Калуського району по вул. Л. Українки виникла пожежа автомобільного гаражу. Вогнем було знищено покриття будівлі на площі 16 м2, мотоцикл, пошкоджено будівлю гаражу та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

15 березня о 22.42 год. в с.Маркова Богородчанського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі . Вогнем було знищено покрівлю літньої кухні та приміщення майстерні, 2 столярні станки, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та перекриття літньої кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Вніч проти 16 березня о 02.05 год. в місті Івано-Франківську по вул. Привокзальна, 9 виникла пожежа в одній із квартир житлового будинку. Вогнем було знищено матрац та пошкоджено диван. Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №1 м.Івано-Франківська, котрі прибули до місця виклику, погасили пожежу і врятували 2 жінок – 1971 та 1977 років народження, котрі знаходилися в квартирі на момент виникнення пожежі. За кілька хвилин під час проведення реанімаційних заходів працівниками швидкої невідкладної медичної допомоги, які прибули до місця виклику, від отриманих в результаті пожежі опіків та отруєння продуктами горіння, одна із потерпілих – 35-ти річна жінка - померла. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Податківці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ