На Івано-Франківщині в селі Радча пройшли комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору

На Івано-Франківщині в селі Радча пройшли комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору

18.03.13 12:36 0 1187
За ініціативи Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області на території Івано-Франківщини і далі проходять комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору населених пунктів. Такі заходи пройшли, зокрема, в селі Радча Тисменицького району.

Перед початком відпрацювань в приміщенні сільської ради відбулася інструктивна нарада за участі працівників служби з надзвичайних ситуацій, фахівців пожежного нагляду, Управління експлуатації газового господарства, РЕМу, соціальних працівників та представників органів місцевого самоврядування. Далі учасники учасники рейдових груп здійснили подвірні обходи. В першу чергу відвідали помешкання багатодітних та малозабезпечених сімей, одиноких і перестарілих громадян та перевірили протипожежний стан житлових будинків, надали господарям осель відповідні рекомендації.

В ході комплексного профілактичного відпрацювання фахівці служб також провели профілактичні бесіди з населенням. Зокрема, працівники Управління ДСНС області звернули особливу увагу на дотримання громадянами правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, електронагрівальних та газових приладів, вручили людям тематичні пам’ятки попереджувального змісту.

Підбиваючи підсумки проведеного комплексного профілактичного відпрацювання його учасники зазначили, що такі спільні заходи за участі фахівців різних служб потрібно проводити , оскільки в такий спосіб, зокрема, можна донести до людей чимало корисної інформації.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Третина декларантів ...
Наступна новина: Житомирська область: за ...

КОМЕНТАРІ