Ірина Сех: "Керівництво ДАІ на Львівщині має відповісти за свою неспроможність діяти в надзвичайній ситуації"

Ірина Сех: "Керівництво ДАІ на Львівщині має відповісти за свою неспроможність діяти в надзвичайній ситуації"

18.03.13 12:24 0 1067
Керівництво обласного ДАІ має бути звільнене за халатність – воно виявилося неспроможним адекватно діяти в умовах надзвичайної ситуації. Про це заявила народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, коментуючи ситуацію із ліквідацією наслідків снігопадів на Львівщині.

"У цей час (вечір, 16 березня) на міжнародній трасі Київ-Чоп стоїть черга вантажівок та пасажирських автобусів, - розповідає Ірина Сех. – Ніякого руху не відбувається, не виключено, що людям доведеться ночувати на дорозі. Але цю ситуацію можна було попередити, зробити бодай елементарне – на виїзді зі Львова встановити пост ДАІ, який би не пропускав фури заради їхньої ж безпеки. Однак упродовж усього дня жодного даївця на трасі не було видно. Видно, їм не цікаво працювати в таких несприятливих умовах, значно цікавіше стояти в добру погоду біля базарів та за кожним поворотом на вулицях".

За словами Ірини Сех, вантажний транспорт застряг у снігах і перешкоджає проїзду пасажирських автобусів, черга автомобілів тягнеться від Банюнина до Нового Милятина – загалом протяжність близько 20 км.

"У цій ситуації винне керівництво обласного ДАІ, яке проявило свою халатність та професійну неспроможність. Саме вони мають першими відповісти за цей безлад", - наголосила народний депутат.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Наступна новина: На Рівненщині державні ...

КОМЕНТАРІ