Львівщина: в області відкрито 29 центрів нічного перебування і пунктів обігріву для бездомних громадян

Львівщина: в області відкрито 29 центрів нічного перебування і пунктів обігріву для бездомних громадян

18.03.13 17:54 0 932
17 березня в області продовжуються роботи з ліквідації наслідків снігопаду  14 – 16 березня 2013 року.

Cтаном на 14.00 годину  17 березня  2013 року забезпечено безперешкодний рух на всіх автомобільних дорогах державного і регіонального значення.

Тривають роботи з відновлення доїзду на дорогах місцевого значення у Бродівському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Радехівському, Сокальському, Турківському  районах.

Продовжується розчистка бічних вулиць та внутрішньоквартальних доріг у м. Львова. Відновлено рух тролейбусних маршрутів. Проводяться роботи із очистки колії для руху трамваїв.

До проведення робіт з розчистки доріг та вулиць населених пунктів всього в області залучено 1946 осіб та 369 одиниць техніки.

Завершено відновленні електропостачання населених пунктів Жовківського району. Залишаються знеструмленими 6 населених пунктів у Бродівському районі, де з метою проведення відновлювальних робіт вже забезпечено доступ аварійних бригад до 3 трансформаторних підстанцій.

Порушень у роботі державних і соціальних установ, поштових віддлень,  торгівлі та громадського харчування, систем тепло-, газо- та водозабезпечення, пов’язаних з несприятливими погодними умовами, не зафіксовано.

Для надання соціальних послуг мобілізовано понад 4000 працівників територіальних центрів, управлінь соціального захисту і волонтерів, 47 одиниць техніки та 39 одиниць гужового транспорту.

Здійснено обхід всіх (20 658 осіб) одиноких непрацездатних громадян, яким надана допомога в розчистці підходів до житла, забезпеченні  товарами першої необхідності.

Для бездомних громадян відкрито 29 центрів нічного перебування і пунктів обігріву бездомних громадян, якими скористалося 39 осіб та цілодобово проживають 6 осіб.

Місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування вжито заходів щодо недопущення перебоїв із постачанням продуктів харчування до торгівельної мережі населених пунктів області.

Обласною та місцевими державними адміністраціями ведеться робота з інформування населення про обстановку, яка склалася, та надання рекомендацій щодо правил безпеки в умовах снігопаду та низьких температур атмосферного повітря, звернення щодо обмежень у користуванні приватним автомобільним транспортом.

Ситуація знаходить на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Таран: "Вилучення Зозулі ...
Наступна новина: На Львівщині мешканці та ...

КОМЕНТАРІ