Негатив у інформаційному просторі не завадить ефективній роботі податкової міліції Львівщини, - Руслан Плющ

Негатив у інформаційному просторі не завадить ефективній роботі податкової міліції Львівщини, - Руслан Плющ

18.03.13 15:27 0 1145
В газеті «Експрес» опубліковано статтю «Обшуки у податковій: мільйони у сейфі», у якій керівництво УПМ ДПС звинувачено в нібито причетності до корупційних дій.

З огляду на це, прес-служба ДПС у Львівській області уповноважена заявити, що УПМ ДПС розцінює такі публікації, як чергові спроби очорнити в очах громадськості посадових осіб податкових органів та податкову міліцію, як найбільш ефективний інструмент держави у протидії економічним злочинам.

Зокрема, податковою міліцією Львівщини упродовж 2012 року викрито понад 140 злочинів в сфері оподаткування. Припинено незаконну діяльність двох «конвертаційних» центрів. До суду скеровано 3 кримінальні справи цієї категорії, за якими пред’явлено обвинувачення 13-ти організаторам і співучасникам. Знешкоджено 14 підпільних цехів із незаконного виробництва фальсифікованої алкогольної продукції. Активна протидія економічній злочинності продовжується і в цьому році.

Водночас, така робота податкових органів почала зачіпати чиїсь інтереси. Останнім часом в ЗМІ почали з’являтись публікації, в яких звучать необґрунтовані звинувачення на адресу керівництва податкової міліції.

У пошуках сенсації щодня наводяться нові суперечливі деталі, обставини, імена, які можуть бути відомі виключно органам прокуратури, якими проводиться досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Попередня новина: На Волині відбулось ...
Наступна новина: На Тернопіллі – майже 3 ...

КОМЕНТАРІ