На Рівненщині про електронну звітність та легалізацію трудових відносин - під час зустрічі з представниками малого бізнесу

На Рівненщині про електронну звітність та легалізацію трудових відносин - під час зустрічі з представниками малого бізнесу

18.03.13 16:39 0 1067
Днями заступник начальника Гощанської МДПІ Олег Нерода зустрічався з представниками малого бізнесу, які в своїй діяльності застосовують реєстратори розрахункових операцій.

Учасники заходу обговорили питання запровадження електронної касової стрічки та легалізації трудових відносин з найманими працівниками. Звертаючись до присутніх, Олег Миколайович зазначив, що електронна звітність із застосування РРО - це новий етап у роботі суб’єктів господарювання. І з її запровадженням зволікати не можна, адже до 1 липня залишилось не так багато часу. Необхідно вже зараз або переобладнувати наявну техніку, або замінити її на нову.

Учасники зустрічі також обговорили питання легалізації трудових відносин. Податківець звернув увагу підприємців, які використовують касову техніку, на відповідність її кількості - чисельності найманих осіб.

В процесі спілкування податківці також ознайомили присутніх з порядком нарахування і сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та порядком декларування доходів.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ