На Рівненщині дубенські податківці здійснюють свою діяльність в рамках чинного законодавства

На Рівненщині дубенські податківці здійснюють свою діяльність в рамках чинного законодавства

18.03.13 11:20 0 924
В окремих засобах масової інформації оприлюднено інформацію прес - служби прокуратури Рівненської області щодо факту вчинення тиску на бізнес працівниками Дубенської об’єднаної ДПІ. У зв’язку з цим вважаємо за необхідне оприлюднити наступну інформацію.

У 2009 році на території м. Дубно громадянином було викуплено земельну ділянку. До жовтня 2012 року дана земельна ділянка в господарській діяльності не використовувалась.

Відповідно до ст. 286 Податкового кодексу України, на підставі даних державного земельного кадастру, платнику законно нараховано земельний податок, про що свідчить рішення про результати розгляду скарги ДПС у Рівненській області від 01.03.2013 р.№ 127/14/10-210/3, яким скаргу платника залишено без задоволення.

Крім того, платником було подано скаргу з приводу неналежного виконання службових обов’язків працівниками Дубенської ОДПІ з нарахування земельного податку, на підставі якої Рівненською обласною прокуратурою 03.01.2013 р. було порушено кримінальне провадження.

Дубенською міжрайонною прокуратурою Рівненської області проведено досудове розслідування та 25 лютого 2013 року прийняте рішення про закриття кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в діяннях працівників об‘єднаної державної податкової інспекції складу кримінального правопорушення.

Зоя Хоній,

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Юрій Михальчишин: ...

КОМЕНТАРІ