На Рівненщині діалог між податківцями та майбутніми платниками податків

На Рівненщині діалог між податківцями та майбутніми платниками податків

18.03.13 14:33 0 914
Днями фахівці Державної податкової інспекції у м. Рівному зустрілись зі студентами та викладачами Вищого професійного училища №1. Такі заходи із студентською та учнівською молоддю проводяться податківцями постійно. Вони сприяють вихованню економічної та правової культури майбутніх платників податків, формуванню у них податкової культури, обізнаності з основами податкового законодавства.

Найбільшу увагу працівники податкової служби приділили застосуванню соціальної податкової пільги, податковій знижці на навчання та поданню декларації про отримані майнові доходи, адже кампанія декларуваня доходів громадян у самому розпалі.

Значний інтерес у студентів та їх викладачів викликала інформація про електронні сервіси, які пропонує Державна податкова служба платникам податків, зокрема, „Електронний кабінет платника податків”, подання звітності в електронному вигляді. Крім того, фахівці податкової інспекції звернули увагу слухачів на головні новації в податковому законодавстві .

На завершення зустрічі, податківці запросили студентів на екскурсію до Центру обслуговування платників податків ДПІ у м.Рівному.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині до ...

КОМЕНТАРІ