На Рівненщині: 33 декларації про майновий стан і доходи подано через Інтернет

На Рівненщині: 33 декларації про майновий стан і доходи подано через Інтернет

18.03.13 09:07 0 910
За підсумками перших двох місяців декларувального процесу, скарбниці місцевих громад Рівненщини мають отримати близько 3 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Нарахування до сплати в бюджет у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросли більш ніж на півтора мільйона гривень. До повернення ж у вигляді податкової знижки жителям області нараховано 155 тисяч гривень.

Аби оцінити переваги електронного декларування доходів та долучитись до новітніх інформаційних сервісів від податкової, вже майже 4,5 тисячі краян (підприємців та фізичних осіб – громадян) отримали ключі електроного цифровго підпису. Наразі у режимі он-лайн вже подано 33 декларації про майновий стан і доходи.

«Податки – це плата за цивілізацію. Їх, як відомо, сплачують не бідні чи багаті, а – чесні люди, справжні громадяни своєї країни. Надавши інформацію про власні статки, успішні краяни продемонстрували свою активну життєву позицію та ще раз довели, що декларування доходів є справжнім іспитом на громадянську зрілість. Тому саме з них варто брати приклад іншим у виконанні свого конституційного обов’язку», – підсумсовує голова ДПС у Рівненській області Віктор Башук.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ