На Тернопільщині у Теребовлі вчили декларувати доходи

На Тернопільщині у Теребовлі вчили декларувати доходи

18.03.13 08:09 0 952
Виїзна мобільна бригада податкової служби області 12 березня цього року зустрілася з громадськістю Теребовлянщини. В ході особистої зустрічі керівництва податкової служби області із підприємницьким середовищем та семінару для суб’єктів господарювання учасники обговорили актуальні питання декларування доходів громадян, оподаткування податком на доходи фізичних осіб, податком на нерухоме майно, підприємницької діяльності, ПДВ, податком на прибуток. Крім цього мешканців Теребовлі ознайомили із порядком розгляду звернень громадян до органів податкової служби, а також обговорили окремі положення Податкового кодексу України.

«У податковій створено виїзну мобільну бригаду, яка щомісяця виїжджає для проведення зустрічей з громадськістю в один із районів Тернопільщини, – зазначив перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПС у Тернопільській області Ігор Сторожук. – На місці найдосвідченіші фахівці податкового відомства розглядають звернення та запити платників податків, роз’яснюють податкові норми, обговорюють з громадськістю проблемні питання та разом намічають шляхи їх вирішення. Проводимо також телефонну «гарячу» лінію та виїзний особистий прийом громадян.

Всі ці заходи проводяться з однією метою – доступно роз’яснити суб’єктам господарювання норми податкового законодавства, розповісти про нові сервіси, налагодити зворотний зв’язок з громадянами та почути думку щодо роботи податкового відомства» - наголосив Ігор Васильович.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податківці Хмельниччини ...
Наступна новина: Львівщина: відновлено ...

КОМЕНТАРІ