На Буковині ключі електронного цифрового підпису податкова видає швидко та безкоштовно.

На Буковині ключі електронного цифрового підпису податкова видає швидко та безкоштовно.

19.03.13 16:18 0 1062
Саме це сприяло тому, що на початок березня поточного року уже більше як 4,2 тис. бізнесменів Чернівецької області звітують в електронному вигляді. Роком раніше ця цифра становила лише 1,9 тис. Платники податків області дедалі охочіше переходять на електронний обмін документів з податковою службою розуміючи, що модернізація подання звітності здійснюється саме через застосування - електронної.

Вагомим фактором для збільшення кількості електронних користувачів є створення Центру сертифікації ключів інформаційно - довідкового департаменту Державної податкової служби України. Центр сертифікації ключів при Державній податковій службі у Чернівецькій області забезпечує безкоштовними ключами електронного цифрового підпису підприємства, установи та організації всіх форм власності, інші суб’єкти господарської діяльності та фізичні особи.

У Центрі сертифікації ключів при Державній податковій службі у Чернівецькій області (вул.Червоноармійська,200А,каб.110) безкоштовно можна отримати ключі електронного цифрового підпису, програмне забезпечення та заключити договір на подання податкової звітності .

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДАІ Львівщини тимчасово ...

КОМЕНТАРІ