Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко: У квітні розпочнеться ремонт та реконструкція автошляхів

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко: У квітні розпочнеться ремонт та реконструкція автошляхів

19.03.13 08:48 0 958
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко провів нараду, на якій обговорили питання «Про ремонт автомобільних доріг державного, місцевого значення та доріг комунальної власності».

Розпочинаючи нараду, Олександр Башкаленко наголосив, що нині початок ремонту автошляхів області відкладається лише з однієї причини – несприятливих погодніх умов. «Кошти є, техніка є, підрядники готові стати до роботи, чекаємо лише стабілізації погоди. У квітні розпочнеться ремонт та реконструкція доріг», - повідомив він.

Начальник управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Леонід Кирильчук поінформував, що на ремонт і утримання комунальних доріг у 2013 році передбачено 122,4 млн грн, в тому числі із субвенцій держбюджету місцевим бюджетам – 55,2 млн грн, із субвенцій держбюджету обласним бюджетам – 41,8 млн грн та з обласного бюджету - 25, 4 млн грн. Усі ці кошти необхідно освоїти у повному обсязі, аби наприкінці року не виникло непорозумінь щодо невикористаних ресурсів. «У деяких районах на рахунках сільських, селищних рад акумулювалося чималі суми неосвоєних грошей», - звернув увагу Леонід Кирильчук.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко наголосив, що до 10 квітня ц.р повинні бути готові графіки фінансування дорожніх робіт, у яких вказані виконавці, наміри, обсяг фінансування, терміни здачі об’єктів. «У нас жорсткі терміни. Перш за все, до Великодня, необхідно завершити ремонти доріг та під’їздів до кладовищ та культових споруд. Тому вже варто розпочати укладати угоди з підрядниками», - підкреслив Олександр Башкаленко.

Про плани роботи на 2013 рік на нараді також поінформували начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак та директор підприємства «Волинський облавтодор» Ігор Павлів.

Завершуючи нараду, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко подякував працівникам дорожніх служб за злагоджену та оперативну роботу із ліквідації наслідків сильних снігопадів, які минулих вихідних охопили область.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ