1 млн 622 тис. грн збору за спеціальне використання лісових ресурсів надійшло минулого року у волинські бюджети усіх рівнів

1 млн 622 тис. грн збору за спеціальне використання лісових ресурсів надійшло минулого року у волинські бюджети усіх рівнів

19.03.13 15:05 0 904
Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк провів засідання постійно діючої комісії з організації державного контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань.

Як наголошувалось на засіданні, минулоріч у волинські бюджети усіх рівнів надійшло 1 млн 622 тис. грн збору за спеціальне використання лісових ресурсів. З огляду на це, в області розробляється план заходів на поточний рік, який передбачає максимальне сприяння відповідальних служб підприємствам у їх роботі.

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк підкреслив, що необхідно налагодити роботу усіх служб таким чином, щоб від підприємств-експортерів не було жодних нарікань. «Вже треба донести інформацію про обсяги майбутніх лімітів на експорт у райони, щоб, за потреби, видача необхідних документів відбувалася у найкоротші терміни», - звернув увагу Віталій Карпюк.

Окрім того, на засіданні повідомили і про наміри створити єдину електронну базу митних, податкових, екологічних служб для покращення координації роботи підприємств із державними органами та моніторингу ситуації у галузі.

«Ми підемо назустріч експортерам продукції, створимо для них максимально комфортні умови роботи, але за єдиної умови: сплата усіх податків і зборів у повному обсязі та дотримання чинного законодавства», - резюмував заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ