Волинь – лідер у державі за темпами розвитку регіонів

Волинь – лідер у державі за темпами розвитку регіонів

19.03.13 17:08 0 1054
Волинь залишається на перших позиціях у державі за темпами розвитку регіонів. Про це свідчать дані рейтингу голів облдержадміністрацій, які 15 березня були оприлюднені всеукраїнським тижневиком «Коментарі».

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук посідав першу сходинку рейтингу від перших днів минулого року. За підсумками 2012 року Борис Клімчук набрав 83 бали, причому за половиною із двадцяти критеріїв, що враховуються у рейтингу Волинь увійшла до шістки кращих.

Зокрема, високими балами оцінено зростання реальних заробітних плат, стан погашення заборгованості із заробітної плати, показники галузі АПК, успіхи у боротьбі з інфляцією, високий рівень розрахунків населення з оплати ЖКП, динаміку народжуваності.

Невисокі показники у Волині, за даними видання «Коментарі», тільки за двома критеріями – сальдо зовнішньої торгівлі і динаміка промисловості. І якщо перше – давня проблема прикордонного регіону, то спад промисловості обумовлений зменшенням показників видобувної галузі, зокрема вуглевидобування.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ