В Луцьку міський голова Микола Романюк провів прийом громадян

В Луцьку міський голова Микола Романюк провів прийом громадян

19.03.13 12:58 0 933
Зі своїми проблемами та питаннями до міського голови звернулося понад 20 лучан. Більшість звернень стосувалися покращення житлових умов, благоустрою прибудинкових територій та дворів, приватизації земельних ділянок, роз’яснення щодо підняття тарифів на утримання будинків. В окремих зверненнях йшлося про надання матеріальної допомоги, дозволу на встановлення гаража на прибудинковій території тощо.

Крім особистих звернень, було й колективне. Зокрема, мешканці будинку на вулиці Гордіюк звернулися до міського голови з проханням зберегти «зелену зону», яка згідно з генеральним планом забудови міста, призначена для будівництва багатоповерхівки.

Також до міського голови звернулась Ганна Гапанюк, голова Волинського обласного фонду активної реабілітації неповносправних із клопотанням посприяти реалізації проекту цієї організації, спрямованого на інтеграцію неповноправних у суспільство, та створення для них робочих місць.

За результатами прийому Микола Романюк дав доручення відповідним структурним підрозділам оперативно і повною мірою сприяти у їх вирішенні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ