На Івано-Франківщині проведено семінар-навчання з питань заповнення декларації в Тлумачі

На Івано-Франківщині проведено семінар-навчання з питань заповнення декларації в Тлумачі

19.03.13 17:08 0 1079
З метою забезпечення на належному рівні виконання вимог ст. 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», днями,в залі засідань районної державної адміністрації проведено семінар-навчання з питань заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік.

Відкрив семінар-навчання керівник апарату райдержадміністрації Тлумацької Іван Шкварок З питань декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру, порядку подання, зберігання і використання відомостей, зазначених у декларації, та відповідальність державного службовця, посадової особи місцевого самоврядування за порушення вимог фінансового контролю виступила начальник відділу кадрової роботи апарату райдержадміністрації Галина Нічведа. На запитання, задані учасниками семінару дано роз’яснення згідно з чинним законодавством.

Учасники семінару-навчання: працівники апарату, керівники кадрових служб та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, працівники районної ради.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина впоралась зі ...
Наступна новина: На Рівненщині стартував ...

КОМЕНТАРІ