На Івано-Франківщині про створення центру адмінпослуг

На Івано-Франківщині про створення центру адмінпослуг

19.03.13 12:32 0 910
Перед суспільством стоїть одна із найбільших проблем – потреба в розвитку та підтримці довіри громадян до органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Наразі, як зазначив голова Калуської райдержадміністрації Василь Петрів, державна політика спрямована на те, щоб у кожній адміністративно-територіальній одиниці надавались якісні адміністративні послуги. Адже на організація надання адміністративних послуг має ряд недоліків і проблемних питань, що створюють труднощі для одержувачів адміністративних послуг. Це, зокрема, те, що відомства розміщені в різних приміщеннях; необхідність збору одержувачем послуг підтверджуючої інформації з різних організацій для отримання кінцевого результату; відсутність єдиної системи взаємодії відомств щодо надання адміністративних послуг тощо.

Саме цим питання була присвячена нарада, яку провів 18 березня голова райдержадміністрації Василь Петрів з керівниками установ району та начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.

Василь Петрів відзначив, що з метою створення зручних і сприятливих умов отримання послуг громадянами, суб’єктами господарювання, забезпечення відкритості інформації про діяльність органів виконавчої влади у райдержадміністрації планується відкрити центр надання адміністративних послуг. Керівникам установ району, начальникам управлінь і відділів райдержадміністрації доручено заповнити інформаційні картки, чітко прописати всі адмінпослуги, які видаються тим чи іншим відомством. Після цього будуть проведені наступні завдання з формування центру надання адміністративних послуг у Калуському районі.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівчани перемогли у ...

КОМЕНТАРІ