На Івано-Франківщині зустрічі влади з громадами сіл Городенківщини

На Івано-Франківщині зустрічі влади з громадами сіл Городенківщини

19.03.13 09:45 0 926
Минулого тижня у селах Ясенів-Пільний, Чотовець, Тишківці, Котиківка, Рашків пройшли зустрічі громад названих населених пунктів з керівництвом райдержадміністрації. Про роботу виконкомів сільських рад звітували сільські голови.

Заступники голови райдержадміністрації Марія Чупрун, Любомир Липка та Степан Михайлюк розповіли про роботу влади району у минулому році і перспективи розвитку району. У ході обговорення взяли участь громади сіл. Жителів с. Ясенів-Пільний цікавило питання виділення земельних ділянок під забудову. Жителів Чортівця, Тишківців цікавили питання здійснення пасажирських перевезень. Котиківчан цікавило питання відкриття руху автобуса на Городенку. Тишківчани пропонували поновити дорогу на Олієво-Королівку розриту через прокладання газопроводу.

В усіх населених пунктах в роботі зустрічей з громадою взяли участь орендарі земельних паїв, які теж прозвітували про свою роботу і про виплату орендної плати за землю селянам.

У ході зустрічей обговорювалося питання благоустрою, ремонту доріг, проведення реформ у медичній, освітній галузі району, вуличного освітлення сіл, виплати дотацій за вирощування ВРХ, допомоги у написанні проектів, розвитку територій. Перед жителями сіл виступили керівники відділів та управлінь райдержадміністрацій, які відповіли на їх запитання.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Сніг у Львові не ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ