Кожен житель Прикарпаття може дізнатися, куди витрачаються кошти з обласного бюджету

Кожен житель Прикарпаття може дізнатися, куди витрачаються кошти з обласного бюджету

19.03.13 12:00 0 898
За участю головних розпорядників обласного бюджету, представників громадського антикорупційного комітету при ОДА, громадських рад при органах виконавчої влади та територіальних підрозділах центральних органів, структурних підрозділів ОДА, позаштатних радників голови облдержадміністрації і журналістів відбулося публічне представлення інформації про виконання обласного бюджету за 2012 рік.

Зі звітом про виконання обласного бюджету виступила директор департаменту фінансів облдержадміністрації Галина Карп. «Основна мета заходу – довести до громадськості інформацію про видатки, проведені з обласного бюджету за всіма напрямками соціально-культурної сфери, - зазначила Галина Карп. – Кожен житель області повинен знати, куди витрачаються ці кошти».

Як наголосив заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич, нині інформація про використання бюджетних коштів викликає цікавість у громадян. Зокрема, нещодавно мешканець Прикарпаття спрямував до облдержадміністрації запит про надання статичних даних щодо виконання місцевих бюджетів області. Інформацію було надано в електронному вигляді.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податківці та митники ...
Наступна новина: Інформація про стан доріг ...

КОМЕНТАРІ