На Івано-Франківщині кримінальна хроніка ДСО на прикладі одного з магазинів.  18.03.2013 року

На Івано-Франківщині кримінальна хроніка ДСО на прикладі одного з магазинів. 18.03.2013 року

19.03.13 08:06 0 1379
Впродовж дня на пульт Державної служби охорони надходить безліч спрацювань, деякі з них є хибними, але більшість потребують негайного реагування. Найчастіше це є з гіпермаркетів, нічних клубів та місць масового скупчення.

Так, продовж доби наряд групи затримання Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області у складі прапорщика міліції Володимира Лущака, прапорщика Ярослава Бойка та прапорщика міліції Сергія Шкредко виїжджав до одного з гіпермаркетів на вулицю Коновальця.

Перше спрацювання поступило об 11 годині дня, де правоохоронці затримали 47-річного жителя села Березівка Івано-Франківської області за крадіжку картриджу для бриття, на загальну суму викраденого товару 92 гривні.

Згодом, близько 13 години дня працівниками ДСО була затримана 38-річна жителька села Радча за крадіжку: шоколаду та розчинної кави на загальну суму 37 гривень.

За третім викликом була затримана невідома особа, яка вчинила крадіжку на загальну суму 294 гривні, викравши: фундук, кеш’ю, цукерки.В ході розслідування правоохоронці впізнали 38-річну жительку Івано-Франківська, яка уже неодноразово затримувалася на спробі крадіжки.

Близько 15 години дня працівники охорони знову повернулися в цей же магазин, де ними була затримана 21-річна крадійка, яка намагалася викрасти з гіпермаркету: шампунь, крем-фарбу,гель-масаж, спрей для волосся на загальну суму 174 гривні.

Завершальним етапом групи затримання було спрацювання, яке передала чергова пульта близько 21 години. На місце події прибули працівники ДСО, де на прилеглій території магазину затримали невідомого чоловіка, який намагався викрасти металевий виріб точкового водопроводу. Сума викраденого сягає близько 300 гривень.

У всіх випадках на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Вовчинецького відділу міліції.

Отже, бачимо, що завдяки Державній службі охороні впродовж доби гіпермаркет не зазнав збитків, а сума могла бути достатньо великою.

Невідомих осіб було затримано та доставлено правоохоронцями у Вовчинецький відділ міліції.

По даному факту ведеться перевірка. Реальна сума збитків встановлюється.

Інспектор у зв’язках із

ЗМІ УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області

Марія Мельникович
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Угорщині опозиція ...
Наступна новина: директор Департаменту ...

КОМЕНТАРІ