На Івано-Франківщині затримали грабіжників за гарячими слідами

На Івано-Франківщині затримали грабіжників за гарячими слідами

19.03.13 10:17 0 1036
Працівники Галицького РВ УМВС затримали зловмисників, які під час суботньої негоди пограбували чоловіка, котрого перед тим погодились відвезти додому.

Житель одного із сіл Калуського району повертався із заробітків з «кругленькою» сумою грошей. Дорогою додому 30-річний чоловік заїхав у Бурштин. Там селянина застала негода, приватні перевізники відмовлялися їхати в таку заметіль. Аби повернутися додому, він попрохав двох молодиків на «Жигулях», які прямували саме в бік його села, підвезти. Вони погодилися, між чоловіками зав’язалася розмова, під час якої заробітчанин розповів, що повертається із-закордону.

Дорога була важкою, на трасі між Бурштином та Калушем машина забуксувала. Поки чоловіки чекали на допомогу, заробітчанин вирішив добиратися додому іншою попутною автівкою. За кілька десятків метрів нові знайомі його наздогнали. Почали бити, забрали гроші та мобільний телефон. Відтак, покинули самого лежати на трасі у завірюху.

Чоловікові пощастило оклигати та добратися до найближчої хати. Звідти зателефонував до міліції, яка негайно ж приїхала на виклик. За описами автівки та зовнішності зловмисників правоохоронці розпочали розшук нападників. За кілька годин міліціонери затримали двох жителів одного з сіл Галицького району, вилучила телефон і частину грошей потерпілого. Молодим чоловікам трохи більше 20 років. Відносно зловмисників порушене кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Львівщині тимчасово ...

КОМЕНТАРІ