Команда Львівської області з пауерліфтингу – найкраща в Україні

Команда Львівської області з пауерліфтингу – найкраща в Україні

19.03.13 14:55 0 989
В період з 12 до 15 березня у м. Бориславі на Львівщині тривав чемпіонат України з жиму лежачи серед чоловіків та жінок, юніорок та юніорів, дівчат та юнаків. Цьогорічний чемпіонат України був відбірковим для участі у чемпіонаті світу з жиму лежачи 2013 року, який відбудеться 22-26 травня в м. Каунасі (Литва).

У складі збірної команди Львівської області на бориславському помості змагалися 27 атлетів. У загальнокомандній боротьбі збірна команда Львівщини виборола перше місце серед дівчат та юнаків, перше місце в командній боротьбі серед юніорів та друге місце – серед чоловіків.

У Бориславі успішно виступили представники наймолодшої вікової групи: хлопці та дівчата. Зокрема, вдало змагалася Соломія Яворська, яка з результатом в жимі лежачи42,5 кгпосіла 1 місце у ваговій категорії до43 кг. Марія Ільницька продемонструвавши82,5 кг, посіла перше місце у ваговій категорії до52 кгта перше місце в абсолютній першості.

Серед юнаків у ваговій категорії до53 кгз результатом85 кгяворівець Олександр Линда піднявся на першу сходинку п’єдесталу чемпіонату України. Також перше місце у ваговій категорії до59 кгпосів Ігор Дорохін з результатом117,5 кг.

У ваговій категорії до 83 кг Олег Зінченко виборов перше місце з результатом182,5 кгта другу сходинку в абсолютній першості серед всіх вагових категорій.

Андрій Стасів, продемонструвавши115 кг, посів другу сходинку у ваговій категорії до66 кгсеред юнаків. Два представники Львівської області змагалися у ваговій категорії до74 кгсеред юнаків. З результатом135 кгРоман Дорохін посів друге місце, а Василь Трубієнко з результатом130 кг- четверту сходинку загальноукраїнського рейтингу.

Віталій Захарко посів третє місце у ваговій категорії до93 кгз результатом142,5 кг. Сім представників області змагалися в жимі лежачи серед юніорів.

У ваговій категорії до53 кгРуслан Корчинський посів перше місце, продемонструвавши результат в жимі лежачи120 кг. Бориславський спортсмен Олександр Худа з результатом130 кгвиборов срібну медаль у ваговій категорії до66 кг.

У ваговій категорії до83 кгІван Король з результатом205 кгпосів третє місце чемпіонату України з жиму лежачи, а Іван Посенко, продемонструвавши результат 162,5 кг, посів п’яте місце. У ваговій категорії до93 кгАндрій Дацко посів восьме місце.

Двоє спортсменів важких вагових категорій Богдан Нижник та Ігор Адамчук посіли третє та четверте місце у ваговій категорії до105 кгз результатами205 кгта 197,5 кг відповідно.

Вісім спортсменів львівської команди змагалися в жимі лежачи серед чоловіків.

Руслан Собко у ваговій категорії до74 кгз результатом205 кгпосів третю сходинку. Роман Паньків у ваговій категорії до83 кгвиборов шосте місце, а ще один представник Львівської області Назар Жінчин у ваговій категорії до74 кгпосів одинадцяте місце.

Команда Львівської області поповнилася ще одним майстром спорту – цей норматив підкорився Михайлу Гамбашидзе, який посів шосте місце з результатом227,5 кг.

Тріумфальним був виступ львівських важковаговиків Богдан Грицан виборов перше місце у ваговій категорії понад120 кгз результатом 282,5 кг, а Михайло Невзоров посів четверте місце з результатом245 кг.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ