На Львівщині у Стрию дільничні інспектори міліції встановили  зловмисника, який обкрадав торгові заклади

На Львівщині у Стрию дільничні інспектори міліції встановили зловмисника, який обкрадав торгові заклади

19.03.13 13:54 0 977
Дільничні інспектори міліції Стрийського міськвідділу внутрішніх справ встановили особу зловмисника, якого підозрюють у вчиненні ряду злочинів. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець, раніше засуджений за вчинення крадіжки, географія злочинної діяльності якого не обмежується територією Стрийщини.

Як розповів начальник Стрийського міськвідділу міліції Андрій Білас, на рахунку зловмисника не одне кримінальне правопорушення. Наразі встановлена його причетність до вчинення двох крадіжок із супермаркетів міста. Окрім цього, його обґрунтовано підозрюють у вчиненні грабежу, що мав місце в перший день весни. Парубок з приміщення магазину відкрито викрав пальто вартістю 1000 гривень.

Зі заявою про крадіжку одягу в міський відділ міліції звернулась продавець одного з магазинів. Як повідомила жінка, молодий чоловік, зайшовши у приміщення, поцупив пальто, що знаходилось на манекені. Продавець намагалася наздогнати крадія, але тоді молодикові вдалося утекти.

Невдовзі після крадіжки працівники міліції затримали зловмисника, який зізнався у вчиненому. Правоохоронцям у пошуках крадія допомогли записи камер відеонагляду з цього магазину.

Очільник стрийської міліції зазначив, що безробітний молодик обчищав не тільки місцеві магазини. Згодом усі епізоди злочинної діяльності будуть встановлені під час досудового розслідування.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтями 185 (крадіжка), 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Міру покарання визначатиме суд, але, мабуть, ізоляції від суспільства цього разу молодикові уникнути не вдасться. Зловмиснику загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ

ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: за ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині для ...

КОМЕНТАРІ