На Львівщині тимчасово обмежено рух транспорту у зв’язку із негодою: в усіх районах області працівники ДАІ працюють у посиленому режимі

На Львівщині тимчасово обмежено рух транспорту у зв’язку із негодою: в усіх районах області працівники ДАІ працюють у посиленому режимі

19.03.13 10:21 0 988
У зв’язку з різким погіршенням погодних умов – інтенсивними снігопадами та сильними поривами вітру при мінусовій температурі повітря – на дорогах Львівщини виникли снігові намети, що перешкоджають руху транспорту. Внаслідок негоди на окремих ділянках доріг рух транспорту тимчасово заблокований.

В усіх районах області співробітники ДАІ працюють у посиленому режимі, надають допомогу учасникам дорожнього руху, що потрапили до снігових пасток.

За повідомленням синоптиків, цієї ночі очікується подальше погіршення погодних умов. Тож, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, з 19-ї години 15 березня на території Львівщини введено тимчасові обмеження руху транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування та вулицях населених пунктів області.

Просимо водіїв із розумінням поставитись до тимчасових обмежень та стежити за повідомленнями у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами області.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Валентин Хоптян наголосив ...

КОМЕНТАРІ