Львівська ОДА допомагатиме у працевлаштуванні особам із особливими потребами

Львівська ОДА допомагатиме у працевлаштуванні особам із особливими потребами

19.03.13 18:13 0 901
18 березня, голова облдержадміністрації Віктор Шемчук обговорив актуальні потреби незрячих Львівщини під час зустрічі з директором ЛОО ВГО Українська спілка інвалідів та позаштатним радником голови ЛОДА з питань соціального захисту інвалідів Оксаною Потимко.

Зокрема, на зустрічі були розглянуті питання освіти незрячих в масовій школі, культурні проекти місцевого та загальнодержавного значення, доступність та працевлаштування незрячих мешканців області.

Особливу увагу керівник області зосередив на працевлаштуванні незрячих Львівщини. «Якщо люди є суспільно активними і хочуть працювати, мають до цього амбіції, бажання, то тоді їх слід підтримати», – сказав він.

Зокрема, Віктор Шемчук повідомив про намір наступного тижня відвідати Ресурсний центр освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами при Національному університеті «Львівська політехніка», котрий займається розробкою методик викладання в середній школі для незрячих дітей, видавництвом книжок зі шрифтом Брайля, створює робочі місця для незрячих тощо.

Голова облдержадміністрації висловив бажання особисто оцінити роботу Ресурсного центру для того, щоб побачити і зрозуміти, де можуть працювати незрячі люди і, що може зробити влада для сприяння їх працевлаштуванню в регіонах області. «Ми також разом із Львівським обласним центром зайнятості розглянемо усі варіанти підтримки цих людей, щоб надати їм можливість працювати», – додав В.Шемчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Узєлков спробує взяти у ...
Наступна новина: На Львівщині жовківські ...

КОМЕНТАРІ