Львівщина: відновлено доїзд до 711 населених пунктів області

Львівщина: відновлено доїзд до 711 населених пунктів області

19.03.13 08:00 0 862
На 18 березня, в області продовжуються роботи з ліквідації наслідків сильного снігопаду 14-16 березня 2013 року.

Як повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олексій Титаренко, вже відновлено доїзд до 711 населених пунктів області, автомобільне сполучення з якими було обмежене.

На ранок 18 березня залишається невідновленим доїзд до 62 населених пунктів на території 5 районів, а саме: у Бродівському-18, Жидачівському-13, Золочівському-18, Перемишлянському-9, Сокальському-4.

На вулицях м. Львова продовжується розчистка бічних вулиць та внутрішньо квартальних доріг. Відновлено рух міського електротранспорту.

Електропостачання населених пунктів області відновлено у повному обсязі.

Порушень у роботі державних і соціальних установ, почти, зв’язку, торгівлі та громадського харчування, систем тепло-, газо- та водозабезпечення, пов’язаних з несприятливими погодними умовами, не зафіксовано.

Також інформуємо, що на цей час ускладнено рух великовантажних автомобілів на автомобільній дорозі М-06 на ділянці Олесько – Суходоли. Для підсипки цієї ділянки протиожележною сумішшю залучено додаткову техніку.

Роботи на автомобільних дорогах загального користування та на вулицях населених пунктів області продовжуються. Ситуація контрольована.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині мешканці та ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ