На Львівщині експерти МФК проведуть семінар для ініціативних груп, що створюють ОСББ у своїх будинках

На Львівщині експерти МФК проведуть семінар для ініціативних груп, що створюють ОСББ у своїх будинках

19.03.13 12:31 0 889
У ресурсному центрі для розвитку ОСББ Львівської міської ради 27 березня буде проведено безкоштовний навчальний семінар для керівників ініціативних груп будинків із створення ОСББ.

— Під час семінару небайдужі львів`яни, що рішуче налаштовані змінити якість життя свого, своєї родини та сусідів,  дізнаються, як започаткувати ОСББ, як здійснити його реєстрацію, про організаційно-правову побудову якісної роботи об’єднання, про процедуру прийняття рішень статутними органами ОСББ та їх правові наслідки. — Галина Когут, начальник відділу супроводу ОСББ

Крім юридично-правових питань, під час семінару буде висвітлено фінансово-економічні аспекти діяльності об`єднання, зокрема податки, платежі та звітність ОСББ, планування кошторису ОСББ, бухоблік і фінансова звітність ОСББ.

Захід організовується за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) в рамках проекту «Енергоефективність у житловому секторі України (UREEP)», що передбачає можливість впровадження заходів з енергозбереження у будинках ОСББ м. Львова.

Ініціативні львів’яни, які бажають взяти участь у навчальному семінарі, можуть звернутися у відділ супроводу ОСББ ЛМР за номером телефону – 297-59-95.

Нагадаємо,  також у відділі супроводу ОСББ Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, кімн.107, тел. 297-59-95) щоденно для зацікавлених мешканців надаються консультації особисті та в телефонному режимі з питань створення та функціонування об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зближення Сербії з ЄС ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині про ...

КОМЕНТАРІ