У Львові 50 одержувачів державної допомоги при усиновленні дитини

У Львові 50 одержувачів державної допомоги при усиновленні дитини

19.03.13 11:08 0 1114
Актуально про соціальний захист. Допомога при усиновленні дитини призначається усиновлювачу, який є громадянином України, постійно проживає на її території та усиновив дитину з числа дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування (якщо усиновлювачами є подружжя — одному з них на їх розсуд).

Для призначення допомоги при усиновленні дитини органові праці та соціального захисту населення за умови пред'явлення паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, подаються такі документи:

• заява усиновлювача (якщо усиновлювачами є подружжя — одного з них);

• копія свідоцтва про народження дитини, виданого державним органом реєстрації актів цивільного стану після внесення змін до актового запису про народження дитини на підставі рішення суду про усиновлення дитини;

• копія рішення суду про усиновлення дитини.

У разі смерті дитини до прийняття рішення про призначення допомоги при усиновленні дитини така допомога не виплачується.

Допомога при усиновленні дитини призначається за умови, що звернення за її призначенням надійшло не пізніше 12 календарних місяців з дня набрання законної сили рішенням про усиновлення дитини.

Допомога при усиновленні дитини призначається на кожну дитину, з 1 січня 2013 року у розмірі 29 160 грн., з 1 грудня 2013 року у розмірі 30 960 грн.

Допомога при усиновленні дитини призначається і виплачується усиновлювачу органами праці та соціального захисту населення за місцем його реєстрації. Допомога може бути призначена за місцем фактичного проживання за умови подання довідки про неодержання зазначеної допомоги в органах праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації.

Для отримання детальнішої інформації мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до районних відділів управління соціального захисту:

Галицький:          тел.: 235-80-83 (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:     тел.: 235-71-62 (вул. Театральна, 10)

Залізничний:       тел.: 295-82-28 (вул. Виговського, 34)

Франківський:     тел.: 237-50-81 (вул. Ген. Чупринки, 85)

Шевченківський:  тел.: 252-28-40 (вул. Липинського, 11)

Сихівський:         тел.: 254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

«Єдині приймальні» районних відділів соціального захисту працюють без обідньої перерви, з понеділка по четвер 8 до 19 год., в п’ятницю з 9 до 16:45 год.



* /**/



* Твіт !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");

* icons('/media/jq/')

Додати коментар ***** 5 Ім'я (обов'язкове)

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Чорноморець" у ...
Наступна новина: На Тернопільщині в ...

КОМЕНТАРІ