Сесія Львівської обласної ради має дати оцінку діям посадовців в умовах надзвичайної ситуації

Сесія Львівської обласної ради має дати оцінку діям посадовців в умовах надзвичайної ситуації

19.03.13 10:03 0 863
Фракція "Свободи" у Львівській обласній раді ініціюватиме заслуховування на сесії інформації щодо ліквідації наслідків снігопадів на Львівщині від першого заступника голови обласної державної адміністрації, голови обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богдана Матолича. Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" Андрій Холявка.

"Депутати фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді моніторять ситуацію щодо подолання наслідків снігопадів у районах Львівщини, - зазначає Андрій Холявка. – І ці дані свідчать про те, що відповідні управління та служби не спрацювали в умовах стихії оперативно та ефективно. Зокрема, катастрофічна ситуація на міжнародній трасі Київ-Чоп, де транспорт, в тім числі пасажирський, застрягав в кілометрових корках. Серйозні проблеми були в Бродівському, Кам'янка-Бузькому, Буському, Жовківському, Сокальському та інших районах. Це не перший і не останній снігопад на Львівщині, однак виконавчу владу нічого не вчать минулі помилки, владі далекі проблеми простих людей, вона не чує нарікань жителів Львівщини, які змушені самотужки боротися із сніговими заметами".

За словами депутата, сесія має заслухати відповідальних осіб, передусім Богдана Матолича, який очолює обласну комісію з питань надзвичайних ситуацій, і дати оцінку їхнім діям в надзвичайних умовах. Із поданням щодо внесення цього питання до порядку денного керівник фракції звернувся до голови обласної ради.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новотрясов перейшов до ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ